Info speciaal voor kinderen...….

kindercoaching Helmond

Ben je tussen de 5 en 15 jaar en kun je wel een luisterend oor, of een steun(tje) in de rug gebruiken? Zou je weleens bij iemand willen zijn, naast je ouders, die naar jou luistert? En samen onderzoeken en eraan werken wat er nodig is voor jou? Dan kan ik wellicht iets voor jou betekenen.

 

Misschien ben je gauw bang, of juist zomaar boos, of zit je in een verdrietige periode omdat je ouders zijn gescheiden. Of is er iemand ziek of doodgegaan waar je veel van houdt. Of misschien is er nog iets heel anders en gaat het op school wel helemaal niet zoals je wilt, of zou je zo graag een vriend of vriendin willen.

 

Je kunt altijd een keer contact met mij opnemen als je daar oud genoeg voor bent. Of als je jonger bent kun je een keertje langs komen met je ouders of een van je ouders. Dan bekijken we of deze plek voor jou geschikt is en je je hier prettig voelt. Daarna kun je altijd nog beslissen of je ermee door wilt gaan. Ik vertel dan ook meer van wat je hier allemaal kunt doen. Misschien vind je het spannend om te komen. Dat is niet gek, maar heel normaal. De meeste mensen en kinderen hebben weleens een periode dat ze het moeilijk hebben. Als je zo dapper bent om de keus te maken om daar wat aan te doen, misschien door hier te komen, dan heb je de eerste stap al gezet.

 

Het is mogelijk dat een aantal afspraken al voldoende zijn. Ook kan het zijn dat je na een tijd weer een poosje terugkomt, als je daar behoefte aan hebt. En als het nodig is, blijf je een poosje langer komen, dat merken we vanzelf.

 

Mocht je nog vragen hebben dan kun je mij altijd even bellen.